Spicc är…

…en nystartad återförsäljare av strängar och tillbehör till stråkinstrument. Min målsättning är att du som kund ska uppleva det smidigt och enkelt att handla här. 

Att utifrån egna behov och förutsättningar välja rätt strängar och annat till ett instrumentet är mycket viktigt. Jag som står bakom Spicc är professionell stråkmusiker själv, och vet mycket om vilka olika behov och kvalitetskrav man kan tänkas ha när det kommer till val av förslitningsmaterial mm i olika sammanhang och situationer. Fråga mig gärna om råd!

Min ambition är att det ska finnas ett genomtänkt sortiment av både strängar och allt annat du behöver som stråkmusiker här på Spicc så småningom, oavsett nivå, ålder, genre eller plånbok. Jag vill också förhöja nöjet av att besöka sidan med informativa och lättlästa faktaartiklar om allt möjligt som handlar om stråkinstrument.

Verksamheten är fortfarande under uppbyggnad.  I början var sortimentet fokuserat på alla typer av violinsträngar, men nu är jag mitt i steget mot ett komplett utbud av strängar även till övriga stråkinstrument inom familjen, viola, cello och kontrabas. Jag lägger också successivt till andra tillbehör.
Titta in ofta!

Om du inte hittar vad du söker i min butik går det oftast att beställa hem. Jag blir glad för ett mail med dina önskemål.
Det hjälper mig att bredda sortimentet, och jag gör allt jag kan för att tillhandahålla precis det du vill ha!

Mina ledord är:

Låga priser
Hög kvalitet
Ordentlig produktinformation
Brett sortiment
Enkla köp
Snabba och säkra utskick
Bästa service

Följ Spicc på Facebook och sprid gärna länken till sidan vidare till andra musiker som kan vara intresserade!
//Henrik Petersen

Kul att du hittat hit!
Välkommen till butiken!

Stråkinstrument 2Stråkinstrument 1